جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 3180
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,627,908
۱۵۶۳ واحد تولیدی راکد در سال ۱۴۰۱ مجدد راه‌اندازی شد (شنبه 1401/12/27)

ایرنا:
در سالی که گذشت یک‌هزار و ۵۶۳ واحد راکد و غیرفعال واقع در داخل و خارج شهرک‌های صنعتی مجدد اجیا و راه‌اندازی شد که این آمار حاکی از موفقیت ۷۹ درصدی در تحقق این برنامه است.

به گزارش ایرنا، احیای واحدهای تولیدی راکد و بازگرداندن آنها به چرخه تولید، یکی از مهم‌ترین سیاست‌هایی است که دولت در شرایط حساس امروز کشور باید برای آن برنامه‌ریزی داشته و با همه توانش آن را دنبال کند.

این رویکرد از آنجایی که کشور از سال‌ها پیش با شدیدترین تحریم‌های بین‌المللی دست به گریبان بوده و در عین حال بیش از هر زمان دیگری به تولید داخل متکی است، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار خواهد بود.

به گفته کارشناسان، احیای هر واحد راکد تولیدی و صنعتی، به طور متوسط اشتغال‌زایی و بازگشت به کار ۱۸ نفر را به دنبال دارد.

البته طبق آنچه که از تلاش‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی به عنوان یکی از متولیان اصلی رونق‌بخشی به بخش تولید کشور نمود یافته و بیان می‌شود، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مجدانه برای احیای واحدهای راکد تولیدی است که به نظر می‌رسد در مسیر درستی قرار دارد.

در سال ۱۴۰۱ و مطابق برنامه‌ریزی انجام شده، مقرر بود یک هزار و ۹۸۷ واحد راکد و غیرفعال مجدد راه‌اندازی شود.

با این حال، بررسی آمارها تا بیست و سومین روز از اسفندماه حاکی از راه‌اندازی یک هزار و ۵۶۳ واحد راکد و به معنای تحقق ۷۹ درصدی برنامه است.

از این میان، یک هزار و ۱۷۰ واحد در داخل و ۳۹۳ واحد در خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی، مجدد راه‌اندازی شد.

با بازگشت به تولید واحدهای یاد شده، ۳۱ هزار و ۲۹۲ نفر اشتغال جدید حاصل شد که به معنای تحقق ۸۷ درصدی برنامه اشتغال است.

سهم اشتغال در واحدهای احیا شده داخل شهرک‌ها ۲۲ هزار و ۳۲۹ نفر و در خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی هشت هزار و ۹۶۳ نفر بوده است.

همچنین، جمع سرمایه‌گذاری انجام شده برای احیا و راه‌اندازی مجدد واحدهای راکد و غیرفعال یاد شده ۲۰۴ هزار و ۲۰۶ میلیارد ریال بوده است.

۱۵۶۳ واحد تولیدی راکد در سال ۱۴۰۱ مجدد راه‌اندازی شد

واحدهای احیا شده به تفکیک رشته‌صنعت

از ابتدای امسال تا بیست و سومین روز از اسفندماه، به تفکیک رشته صنعت، ۶۱ واحد برق و الکترونیک، ۵۴ واحد خدماتی، ۱۴۰ واحد سلولوزی، ۳۸۸ واحد شیمیایی، ۲۷۱ واحد غذایی، دارویی و بهداشتی، ۳۵۲ واحد فلزی، ۲۵۵ واحد کانی غیرفلزی و ۷۸ واحد نساجی مجدد به چرخه کار و تولید بازگشتند.

در این میان، استان‌های یزد با تحقق ۱۲۰ درصدی، قزوین با تحقق ۱۰۷ درصدی، هرمزگان با تحقق ۱۰۷ درصدی، کهگیلویه و بویراحمد با تحقق ۱۰۴ درصدی و خوزستان با تحقق ۱۰۰ درصدی در احیا و راه‌اندازی مجدد واحدهای راکد و غیرفعال نسبت به برنامه از پیش‌تعیین‌شده، به ترتیب بهترین عملکرد را در بین استان‌های کشور ثبت کردند.

به گزارش ایرنا، نکته قابل تامل در بحث احیای واحدهای تولیدی راکد که باید همواره مدنظر باشد، مسیر سخت و سنگلاخ آن است. به بیان دیگر این مسیر (احیای واحدهای تولیدی) بعضی اوقات به قدری پرپیچ و خم و فرسایشی است که دولت هم با همه توانش امکان احیای برخی از این واحدهای تولیدی را نمی‌یابد و به ناچار مسیرهای دیگری را در پیش می‌گیرد که اتفاقا در این حوزه یک ابتکار عمل هوشمندانه در دستور کار سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی قرار گرفته است.

در این زمینه با علم به تاکید بزرگان نظام بر به‌کارگیری همه ظرفیت بخش خصوصی در توانمند ساختن اقتصاد و به‌ویژه تولید کشور، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی با نیت احیای برخی از واحدهای تولیدی، همکاری با بخش خصوصی را در دستور کار قرار داده و تلاش دارد از مسیر سرمایه و توان تکنولوژیکی این بخش نسبت به احیای واحدهای تولیدی دیگری که اتفاقا آنها هم از بخش خصوصی هستند، اقدام کند.

بازی‌ای که برای هر سه طرف (بخش خصوصی احیاکننده، بخش خصوصی احیا شونده و دولت) بازی برد- برد به حساب می‌آید و فصل جدیدی از این مسیر سخت را رقم خواهد زد.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۸۵۱ شهرک و ناحیه صنعتی و ۶ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۸۶ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، هفت شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، ۱۰۰ هزار و ۵۶۴ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۵۰ هزار و ۳۷۳ واحد صنعتی و چهار هزار و ۲۶۰ واحد کارگاهی تکمیل شده، زمینه اشتغال مستقیم یک میلیون و ۱۲ هزار و ۴۹۳ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.