جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 27163
ميانگين بازدید: 39277
بازديد کل: 146,620,467
شرایط جدید بیمه مادران غیرشاغل اعلام شد (دوشنبه 1402/01/14)

سایت طلا:
آیین‌نامه اجرایی حمایت بیمه‌ای از مادران غیرشاغل ساکن در مناطق روستایی و عشایری به عنوان گام حمایتی دولت از خانواده‌های ایرانی به تازگی به دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است اما چه کسانی مشمول این نوع بیمه می شوند که حق بیمه آن را دولت تقبل کرده است؟

به گزارش سایت طلا ، هیات وزیران ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به استناد ماده (۲۱) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت – مصوب ۱۴۰۰- آیین نامه اجرایی حمایت بیمه‌ای از مادران غیرشاغل (خانه‌دار) دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری را تصویب کرد.

این مصوبه ۱۰ ماده دارد که در ماده ۲ آن شرایط برخورداری از این بیمه برای مادران غیرشاغل ساکن در مناطق روستایی و عشایری تشریح شده است.


بر اساس این مصوبه، شرط سنی برای عضویت مشمولان حداکثر ۵۰ سال است و متقاضی، در زمان ثبت درخواست نباید بیمه‌پرداز(اجباری) یا مستمری‌بگیر اصلی هیچ یک از صندوق‌های بیمه اجتماعی باشد؛ البته امکان بهره‌مندی از مزایای این آیین‌نامه برای آن دسته از متقاضیان که در زمان اقدام به عضویت، بیمه شده صندوق باشند، فراهم است.

نکته دیگر اینکه هر سه فرزند باید از یک مادر متولد شده و در زمان عضویت مادر، در قید حیات باشند ضمن آنکه در زمان عضویت، نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر (شوهر متقاضی) یا فرزند سوم و بیشتر نباید بالای ۲.۵ باشد.

در این آیین نامه تاکید شده است که فرزندان متقاضی (حداقل سه فرزند) باید دارای تابعیت ایرانی باشند.

در ماده سوم این آیین نامه نیز شرایط دیگری برای آندسته از افرادی که بیش از سه فرزند دارند، ترسیم شده است که بر اساس آن، چنانچه بیمه شده در ایام بیمه‌پردازی، صاحب فرزند چهارم و پنجم شود، به ازای هر فرزند دو سال سابقه متصل به سنوات بیمه‌پردازی ناشی از اجرای این آیین‌نامه اضافه می‌شود.

نکته دیگر این مصوبه، حق بیمه قابل پرداخت برای بیمه شدگان است؛ بر اساس این آیین نامه مجموع حق بیمه قابل پرداخت مندرج در بندهای (الف) و (ب) ماده (۲۱) قانون، شامل حق بیمه سهم بیمه شده (۵ درصد) و دو برابر آن به عنوان سهم و کمک دولت (۱۰ درصد)، به صورت ۱۰۰ درصدی در مجموع به میزان ۱۵ درصد، توسط دولت پرداخت می‌شود.

این آیین نامه با امضای محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برای اجرا به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، سازمان ثبت احوال کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.