جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45825
بازديد امروز: 31121
ميانگين بازدید: 32565
بازديد کل: 147,863,821
نخستین فرودگاه فوق سبک بخش خصوصی کشور تعطیل شد (یک شنبه 1402/01/27)

ایسنا:
خراسان رضوی مدیر نخستین فرودگاه فوق سبک بخش خصوصی کشور از تعطیلی این فرودگاه به دلیل عدم حمایت‌ها و مشکلات مالی خبر داد.

محمدرضا کاویانی در گفت و گو با ایسنا تصریح کرد: این مجموعه که بزرگترین فرودگاه فوق سبک کشور بود، از اسفند سال ۹۳ در زمینی به مساحت ۱۷ هکتار احداث شد و بعد از ۲ سال با هزینه شخصی به بهره‌برداری رسید.

وی اظهار کرد: تاکنون مسئولان کشوری و استانی بسیاری از این فرودگاه بازدید داشتند و برای رفع مشکلات قول‌های فراوانی دادند اما تاکنون هیچ کدام از وعده‌ها عملی نشده است.

مدیر نخستین فرودگاه فوق سبک بخش خصوصی کشور در کاشمر با بیان اینکه مشکلات موجود و نبود سرمایه موجب شد نسبت به تعطیل کردن فرودگاه و فروش چهار هواپیما اقدام کنم، عنوان کرد: چون هیچکس حمایت نکرد و از سویی این فرودگاه هم صرفه اقتصادی نداشت، از سال گذشته مجبور به تعطیل کردن آن شدم.

وی بیان کرد: هرچند تمام مجوزهای فرودگاه هنوز هم اعتبار دارد اما چون هر ماه باید ۲۰۰ میلیون تومان از محل منابع شخصی هزینه می‌کردم در توانم نبود آن را فعال نگه دارم.

کاویانی اظهار کرد: علی‌رغم اینکه بعد از اجرای فرودگاه قرار بود زمین را واگذار کنند ولی در جواب من گفتند وزیر قبلی اشتباه کرده که با این طرح موافقت نموده و الان سالانه دارند از من اجاره می‌گیرند، تمام این‌ها برای من هزینه است.

وی تصریح کرد: اکنون که هیچ هواپیمایی ندارم؛ فقط برای نگهداری فرودگاه در ماه باید بیش از ۳۵ میلیون تومان هزینه کنم؛ بماند که ۱۷ نفر هم بیکار شده‌اند.

                                                                             نخستین فرودگاه فوق سبک بخش خصوصی کشور تعطیل شد

مدیر این فرودگاه گفت: اگرچه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برای این فرودگاه هزینه کرده‌ام اما حتی حاضر نشدند جاده را تیغ بیندازند و صاف کنند و تمام کارها را با هزینه شخصی انجام دادم.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه ۲ جناح سیاسی این شهر به فکر آبادانی نیستند، مسئولان ارشد استان تاکنون چندین مرتبه به کاشمر آمده و هر بار به آن‌ها اعلام شد که فرودگاه کاشمر تعطیل شده اما حتی یک بار حاضر نشدند از این پروژه که توسط بخش خصوصی احداث شده بازدید کنند.

کاویانی با بیان اینکه نه تنها پاسخ هیچکدام از نامه‌های من را ندادند بلکه وقت ملاقات هم نتوانستم بگیرم، تصریح کرد: با اینکه داریم به این کشور خدمت می‌کنیم ولی هیچ‌کسی حمایت نمی‌کند.

وی افزود: یکی از کسانی که در کاشمر گلخانه دارد، برایش ۹ میلیارد تومان مصوبه گرفتند ولی برای این فرودگاه حتی یک ریال مصوبه نداشتند و اعلام نمودند اگر تسهیلاتی می‌خواهم باید ۱۸ درصد بگیرم.

مدیر نخستین فرودگاه فوق سبک بخش خصوصی کشور  ادامه داد: هواپیماهای ۱۰۰ و ۸۰ نفره به راحتی می‌توانند در این فرودگاه بنشینند؛ حتی تهران اعلام نمود مجوز ایرتاکسی را بگیرم اما دیگر پولی برای هزینه ندارم.

وی گفت: اگرچه به دلیل وجود همین فرودگاه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با مجوزهایی که دارم مجوز فعالیت مدرسه عالی هوانوردی را گرفت اما چون فرودگاه تعطیل شد تمامی کلاس‌ها را لغو کردند.

                                                                        نخستین فرودگاه فوق سبک بخش خصوصی کشور تعطیل شد

کاویانی با ابراز تاسف از اینکه هیچ مسئولی حاضر نشد پای درد دل من بنشیند و فقط شعار حمایت از بخش خصوصی را سر می‌دهند، اظهار کرد: ناملایمات موجب شد از سرمایه‌گذاری در این شهر پشیمان شوم؛ حتی هواپیمای من که سقوط کرد، یک نفر نیامد مشکل را پیگیر باشد فقط شایعه‌پراکنی کردند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های منطقه در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و گردشگری، افزود: این فرودگاه می‌توانست علاوه بر جا به جایی مسافر، در زمینه صادرات محصولات کشاورزی منطقه به کشورهای همسایه، در رونق اقتصادی شهرستان و حتی شهرستان‌های همجوار نقش مؤثری ایفا کند.

وی با اشاره به قرار گرفتن این شهرستان بر روی گسل زلزله گفت: مجموعه کاویان پرواز شرق در مواقع بحرانی و اورژانسی به طور قطع کمک‌کار مدیریت شهرستان و حتی استان خواهد بود.

این فرودگاه فوق سبک در سال ۹۵ به‌ طور رسمی افتتاح شد و در با گرفتن کد OIMQ از سوی سازمان جهانی بین‌المللی هوایی، این فرودگاه در تمام دنیا به رسمیت شناخته می‌شود.

این فرودگاه طی بازه زمانی پنج سال و با اعتبار ۸۵ میلیارد ریال توسط سرمایه شخصی ساخته و به بهره‌برداری رسید.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.