جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45825
بازديد امروز: 18805
ميانگين بازدید: 32999
بازديد کل: 147,892,602
نخستین راکتور ملی تولید گاز سنتز در پارس‌جنوبی نصب شد (سه شنبه 1402/02/12)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا گفت: نخستین راکتور ملی تولید گاز سنتز به عنوان قلب تپنده صنعت پتروشیمی که در کارخانه ماشین سازی اراک بدست متخصصان داخلی ساخته شده است در این پتروشیمی نصب شد.

به گزارش ایرنا حسین هاشمی روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اعمال تحریم‌ها در سال‌های اخیر از طرف کشورهای اروپایی، قراردادهایی با شرکت‌های داخلی و دانش بنیان‌ها برای ساخت تجهیزات مورد نیاز این صنعت منعقد شده است.

وی افزود: تا کنون پنج راکتور به پتروشیمی دنا حمل شده و ۷ راکتور دیگر نیز تا پایان سال به دست سازندگان داخلی نصب می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی دنا تصریح کرد: تکمیل این مجتمع پتروشیمی در سفر سال گذشته رئیس جمهور به استان بوشهر مورد توجه قرار گرفت و زمان رسیدن به تولید و راه‌اندازی پایان سال آینده است.

وی پیشرفت کلی پتروشیمی دنا را ۸۰ درصد عنوان کرد و گفت: با تکمیل و راه‌اندازی این مجتمع پتروشیمی سالانه یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن متانول گرید A تولید خواهد شد.

هاشمی یادآور شد: خوراک پتروشیمی دنا سالانه یکهزار و ۳۰۶ میلیون متر مکعب گاز طبیعی و ۵۲۰ میلیون متر مکعب اکسیژن است که از پتروشیمی دماوند تامین می‌شود.

وی بیان کرد: میزان سرمایه‌گذاری برای ساخت این مجتمع پتروشیمی ۲۸۸ میلیون یورو به صورت ارزی و ۴ هزار میلیارد تومان به صورت ریالی است.

پتروشیمی دنا در فاز ۲ پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی عسلویه واقع شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.